+359 98 83 57 036; гр. Бургас, жк.Изгрев, бл.116 , ет.5, ап.15 ;

Езиков център Shin Dong Fang в Бургас

Езиков център Shin Dong Fang в Бургас

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВООТКРИТИЯ КИТАЙСКИ ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР SHIN DONG FANG В БУРГАС !

Езиков център “SHIN DONG FANG”, предлага курсове по китайски език, подходящи за деца, юноши и възрастни, групови и индивидуални курсове, за начинаещи или напреднали, подготовка за тест за степен на владеене на Китайски език HSK и HSKK, двустранен превод на всякакъв тип документи от Китайски език, учебници и помагала, туризъм и много други !

КУРСОВЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК

Курсове по китайски език за деца, юноши и възрастни, за начинаещи и напреднали. По желание и специална подготовка за тест за степен на владеене на Китайски език HSK и HSKK !

ДВУСТРАННИ ПРЕВОДИ НА ВСЯКАКЪВ ТИП ДОКУМЕНТИ

Предлагаме двустранни преводи на всякакъв тип документи и текстове от Китайски език или от Български език, също така попълване и оформяне на нужни документи на Китайски език!

УЧЕБНИЦИ И ПОМАГАЛА

Предлагаме всички необходими учебници и помагала за изучаване на Китайски език, по учебна програма одобрена от китайската институция MOE за контрол на образователната система в Китай !

ТУРИСТИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ С ДЕСТИНАЦИИ ДО КИТАЙ

SHIN DONG FANG организира туристически дестинации до КИТАЙ, подготовка и организация на нужните документи и дестинации по желание на клиента !