+359 98 83 57 036; гр. Бургас, жк.Изгрев, бл.116 , ет.5, ап.15 ;

Китайски езиков център Shin Dong Fang, курсове по Китайски език за деца и възрастни, за начинаещи и напреднали, подготовка за тест за степен на владеене на Китайски език HSK и HSKK, двустранен превод на всякакъв тип документи от Китайски език, учебници и помагала, туризъм и много други !

Китайски езиков център ‘’Шин Дон Фан” ЕООД !

Shin Dong Fang е нов професионален китайски езиков център  ‘’Шин Дон Фан” ЕООД, в град Бургас !

Shin Dong Fang предлага професионални курсове по Китайски език за деца, юноши и възрастни, за напреднали и начинаещи, групови курсове и индивидуални.

Китайски езиков център “SHIN DONG FANG”, предлага 6-нива (степени) за обучение по актуална китайска система, всяко ниво е с определена програма/степен за изучаване на необходимия материал по учебна програма одобрена от китайската институция MOE за контрол на образователната система в Китай.

Курсовете по Китайски език които предлага Shin Dong Fang включват, задължителен тест за определяне на знанията и нивото по китайски език, за да може да се определи нивото / степента, на обучение с което трябва да продължи !

1-първо ниво е най-ниското, включва 50часа (60мн./1 час), започва се от изучаване на китайската азбука, китайските числа, граматични и фонетични правила, над 300 думи, над 400 фрази (изречения, използващи се в ежедневието), курс който след завършването ще можете да разбирате, да четете, да говорите и общувате с основните фрази, изречения и думи, които се използват в ежедневието, дори ще можете да започнете работа която не изисква по-висока степен на знания или квалификация.

От 2-второ до 6-шесто ниво на обучение на китайски език са нива съответно за по напреднали, в следващите по степен нива се изучава по-подробно и интензивно писмено граматически както и устно изговаряне/изказване на китайския език до преминаване на езиковата бариера. Правят се много упражнения писмени и разговорни / устни, необходими за работата която извършвате или сте решили да се занимаваме, при кандидатстване за работа, подготовка за кандидатстване в училище или университет, за установяване на местоживеене в Китай или друго населено място което китайския език е основен или необходим, за хора които искат да се ограмотят и изучат как да говорят и пишат на китайски език правилно, както и за изучаване на Китайската култура и живот.

След завършването на всяко ниво/степен на курс, се полага изпит и след успешното взимане се издава сертификат от Китайски езиков център “SHIN DONG FANG”, за даденото ниво което сте завършили, сертификат който освен в България и Китай, е международно признат и важи в цял свят.

Китайски езиков център “SHIN DONG FANG”, предлага по желание на курсиста/ученика, специална подготовка за тест за степен на владеене на Китайски език HSK и HSKK, съдействие за регистрация и кандидатстването в Институт Конфуций град София !
От 2010 г. в Тестовия център към Институт Конфуций град София, е въведен нов формат на изпита Ханю Шуейпин Каошъ (Hanyu Shuiping Kaoshi – HSK), изпит за степен на владеене на китайски език, а старият отпадна. Новият HSK тест е създаден въз основа на натрупания опит в областта на преподаването на китайски като чужд език в Китай и в чужбина, както и в съответствие със съвременните лингвистични теории за тестуване и определяне нивото на владеене на чужд език. Новият HSK изпит има по-широк диапазон на атестация: обхваща три нови подготвителни нива, разположени под бившето Базово равнище. Същевременно, в него се запазват и високите нива. Основно отличие от стария изпит е способността на новия HSK да измерва и минималните познания по езика. HSK вече се провежда в две форми – писмена и устна, вете форми на изпита са напълно самостоятелни и се провеждат, и оценяват независимо една от друга. Съществуващите до 2009 година 11 нива на писмения изпит в стария формат на HSK, разпределени в три категории (Базова, Начална и средна, и Напреднали) са заменени от общо 6 нива, които са в съответствие с Международния стандарт за владеене на китайски език, съобразен с Общата европейска езикова рамка (Common European Framework – CEF http://www.coe.int/t/dg4/linguistic/Cadre1_en.asp). Определеният обем от лексика за всяко едно от нивата на новия HSK, както и техните съответствия по системата на CEF са следните:

Китайски езиков център ‘’Шин Дон Фан” ЕООД
Китайски езиков център Shin Dong Fang в Бургас
Курсова зала на китайски езиков център Shin Dong Fang

Китайски езиков център ‘’Шин Дон Фан”, предлага и онлайн форма за обучение на китайски език iHatoo !

iHatoo Chinese Online School, е една от най-известните и признати школи,  училище за онлайн обучение по китайски език в Китай !

Китайски езиков център  ‘’Шин Дон Фан” сключиха договор за партньорство с iHatoo Chinese Online School, , за взаимодействие и подкрепа при предоставяне на онлайн курсове по китайски език на ученици/курсисти от България.

Китайски езиков център SHIN DONG FANG,ще съдейства и помага на желаещите да се обучават онлайн на живо на китайски език, съдействие за регистрацията, съдействие за преводи при комуникация с нашите партньори iHatoo за пояснения и консултации за предлаганите видове онлайн курсове, по време на обучението, до завършването на избрания курс и връчването на сертификата за завършването му.

Повече за нашето партньорство с iHatoo, може да разгледате в нашия блог <ТУК> !

онлайн курсове по китайски език iHatoo

серификат на SHIN DONG FANG от iHatoo
Онлайн курсове по китайски език от iHatoo

КУРСОВЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК

Курсове по китайски език за деца, юноши и възрастни, за начинаещи и напреднали. По желание и специална подготовка за тест за степен на владеене на Китайски език HSK и HSKK !

УЧЕБНИЦИ И ПОМАГАЛА

Предлагаме всички необходими учебници и помагала за изучаване на Китайски език, по учебна програма одобрена от китайската институция MOE за контрол на образователната система в Китай !

ТУРИСТИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ С ДЕСТИНАЦИИ ДО КИТАЙ

SHIN DONG FANG организира туристически дестинации до КИТАЙ, подготовка и организация на нужните документи и дестинации по желание на клиента !

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК

Предлагаме онлайн курсове на живо, по китайски език с помощта на партньорите ни iHatoo Chinese Online School !

ДВУСТРАННИ ПРЕВОДИ НА ВСЯКАКЪВ ТИП ДОКУМЕНТИ

Предлагаме двустранни преводи на всякакъв тип документи и текстове от Китайски език или от Български език, също така попълване и оформяне на нужни документи на Китайски език!

Китайски езиков център SHIN DONG FANG, предлага всички видове учебници и учебни помагала за изучаване на Китайски език, за начинаещи и напреднали !

Китайски езиков център “SHIN DONG FANG”, държи да преподава с учебници и помагала по учебна програма одобрена от китайската институция MOE за контрол на образователната система в Китай, и затова предлагаме нужните учебници и помагала, както и други любознателни книги за Китай нейната култура и история !

Учебници и помагала от SHIN DONG FANG Бургас

Китайски езиков център “SHIN DONG FANG”, предлага и двустранни преводи на всякакъв тип документи и текстове от и на Китайски език, както и попълване и оформяне на документи, за кандидатстване за училища или университети, за изпити, фирмени, медицински, за кандидатстване за виза за Китай и т.н, за повече информация или запитвания не се колебайте да се свържете с НАС !

Китайски езиков център “SHIN DONG FANG”, също така предлага туристически Екскурзии с дестинации до КИТАЙ !

Oформяне на всички необходими документи за кандидатстване за виза, пълна организация за желаната дестинация, резервации на хотели и турови обиколки и т.н  ! За повече информация може да се свържете с НАС !

Ако не откривате нужната информация която Ви интересува, не се колебайте да се свържете с НАС !