+359 98 83 57 036; гр. Бургас, жк.Изгрев, бл.116 , ет.5, ап.15 ;

Онлайн курсове по Китайски език

Онлайн курсове по Китайски език

Онлайн курсове по Китайски език

Китайски езиков център SHIN DONG FANG, предлага онлайн курсове на живо по китайски език, благодарение на партньорите си iHatoo Chinese Online School !

iHatoo Chinese Online School, е една от най-известните и признати школи,  училище за онлайн обучение по китайски език в Китай !

Китайски езиков център  ‘’Шин Дон Фан” сключиха договор за партньорство с iHatoo Chinese Online School, за взаимодействие и подкрепа при предоставяне на онлайн курсове по китайски език на ученици/курсисти от България.

Китайски езиков център SHIN DONG FANG,ще съдейства и помага на желаещите да се обучават онлайн на живо на китайски език, съдействие за регистрацията, съдействие за преводи при комуникация с нашите партньори iHatoo за пояснения и консултации за предлаганите видове онлайн курсове, по време на обучението, до завършването на избрания курс и връчването на сертификата за завършването му.

Подробна информация за нашите партньори iHatoo може да разгледате на техния официален уеб сайт <ТУК> , или се свържете с НАС, за въпроси и пояснения !

Онлайн формата за обучение, е подходяща за начинаещи и напреднали, за деца и възрастни, не се налага да пътувате до учебната школа, да се съобразявате с определен час, лесно и удобно в домашни условия може да се обучавате онлайн от Вашия компютър в удобно за Вас време !

Спестете си времето и труда с онлайн курсовете на iHatoo

При първа регистрация получавате до 3 безплатни урока (по 30 мн.), уроци които ще определят Вашето ниво на знания на китайски език, уроци през които да решите дали Ви харесва и е удобен метод да продължите да се обучавате онлайн при НАС, ако не Ви хареса не сте задължени да продължите, ако Ви хареса и искате да продължите, ще се свържат а Вас колеги от iHatoo и ще Ви консултират от  кое ниво на обучение да започнете.

Ако не владеете въобще китайски език или английски език, Ние от SHIN DONG FANG ще Ви помогнем и съдействаме с всичко необходимо и всякакви въпроси !

iHatoo Chinese Online School са създали лесна и удобна уеб страница-форма за бърза регистрация <ТУК>

След бързата регистрация, веднага Ви създават личен персонален акаунт, който се архивира и пази цялата информация за преминатите уроци, предстоящи, информация за Вашите плащания и т.н., след безплатните уроци ако продължите и след заплащане на 1 урок, ще получите безплатно и нужния учебник за нивото което започвате да изучавате.

Онлайн курсове по Китайски език
показна регистрация за онлайн курсове по китайски език
какви видове онлан курсове по китайски език има

Онлайн курсовете представляват, обучение в реално време на живо онлайн, с опитен професионален учител , курсовете са изцяло само на китайски език !

Можем да Ви предложим голям избор на онлайн форма / курсове за обучение по китайски език,  те могат да са в група от 3 или 6 ученика/курсиста, както и индивидуално, в удобно за Вас време, без да се съобразявате с часова зона или час, щом сте на линия може да се свържете да започнете веднага нужния и желан урок след предварително заплащане !

След завършване на всяко ниво и вид курс, се издават световно признат сертификат !

По всяко едно време може да се свържете с НАС „SHIN DONG FANG”, на посочените контакти и да си уговорим среща за безплатна консултация и всякакви запитвания и въпроси !

Видове онлайн курсове по китайски език
безплатни учебници по китайски език за онлайн обучение

КУРСОВЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК

Курсове по китайски език за деца, юноши и възрастни, за начинаещи и напреднали. По желание и специална подготовка за тест за степен на владеене на Китайски език HSK и HSKK !

УЧЕБНИЦИ И ПОМАГАЛА

Предлагаме всички необходими учебници и помагала за изучаване на Китайски език, по учебна програма одобрена от китайската институция MOE за контрол на образователната система в Китай !

ТУРИСТИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ С ДЕСТИНАЦИИ ДО КИТАЙ

SHIN DONG FANG организира туристически дестинации до КИТАЙ, подготовка и организация на нужните документи и дестинации по желание на клиента !

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК

Предлагаме онлайн курсове на живо, по китайски език с помощта на партньорите ни iHatoo Chinese Online School !

ДВУСТРАННИ ПРЕВОДИ И УСТНИ КОНСЕКУТИВНИ ПРЕВОДИ

Предлагаме двустранни преводи на всякакъв тип документи и устни консекутивни преводи от Китайски език !

Ако не откривате нужната информация която Ви интересува, не се колебайте да се свържете с НАС !