+359 98 83 57 036; гр. Бургас, жк.Изгрев, бл.116 , ет.5, ап.15 ;

Условията за ползване на езиков център Shin Dong Fang !

Езиков център “SHIN DONG FANG”, държи да спазва общо приетите правила за всички услуги които предлага фирмата, напълно съобразени с Българското законодателство, защитавайки собствените си права и съобразявайки се с правата на своите клиенти.

Общите правила за кандидатстване за вид курс:

-Условия за плащане на групови курсове – заплаща се първоначална вноска от 50% на стойността на курса и след завършване на курса останалата част. По желание клиента може да заплати цялата такса за целия курс. Езиков център SHIN DONG FANG предлага и опция за разсрочно плащане при предварителна уговорка. Единствено при случаи при семейни неотложни причини или или здравословни причини клиента се откаже и прекъсне курса, се пресмята преподаваните му часове и се преспада от предварителното капаро, а остатъка се връща.

-Условия за плащане за индивидуални курсове – заплаща се при всеки завържен индивидуален урок, пресмятайки се преподаваните часове .

Общите правила за онлайн покупки на учебници и помагала :

-Езиков център SHIN DONG FANG предлага онлайн продажби на учебници и помагала за цяла България, с куриерска фирма ЕКОНТ, с опция проверка и тест преди да се заплати. По общо приетите правила за онлайн търговия, всеки един закупен артикул може да бъде върнат до 10 работни дни, след като се върне, той задължително се проверява дали е върнат в търговски вид, да няма повреди и след одобрението се връщат парите, като транспортните разходи остават за сметка на клиента !